Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада розпочинає збір пропозицій щодо формування першого складу Київської міської молодіжної ради

13 червня 2023 року, 15:16

Київська міська рада розпочинає збір пропозицій щодо формування першого складу Київської міської молодіжної ради.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, молодь – наше майбутнє, і ці слова мають супроводжувати реальні дії та рішення, які враховують їх потреби та голоси.

«Розширення можливостей молоді збільшить їх шанси зробити свій внесок в економічний, соціальний і культурний розвиток Києва. Спільно будемо створювати безпечне середовище, в якому молоді люди отримають можливість повною мірою розвивати свої навички та реалізовувати перспективні проєкти розвитку міста та громади. Київська міська молодіжна рада об’єднає учнів, студентів, представників дитячих та молодіжних організацій, громадських об’єднань учасників бойових дій», – наголосив Володимир Бондаренко.

Прийом документів від зацікавлених осіб, установ, організацій для участі в формуванні першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді буде тривати з 19 червня 2023 року до 19 липня 2023 року включно. 

Документи можна надіслати на адресу Київської міської ради: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36 або електронною поштою: [email protected]

Нагадаємо, у столиці розпочато формування першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]