Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада схвалила зміни до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2017 рік

21 листопада 2017 року, 14:15

Київрада схвалила проект рішення Київради про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік. Зміни до програми вносяться через необхідність перерозподілу коштів спеціального фонду Києва, які були передбачені на фінансування об’єктів капітального будівництва та капітального ремонту Програмою соціально-економічного розвитку, на закупівлю рухомого складу та інші потреби міського господарства. Окрім того, проектом рішення передбачено врахування обсягів фінансування об’єктів капітальних вкладень та капітального ремонту за рахунок субвенції із державного бюджету місцевим бюджетам.

Загальний обсяг коштів спеціального фонду бюджету міста Києва, на який пропонується зменшити асигнування на об’єктах Програми, становить 525,4 млн грн. Ці кошти передаються до бюджету м. Києва на придбання рухомого складу (трамваїв) та інші нагальні потреби міського господарства.

Разом із цим, в проекті рішення врахована субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій (розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 № 689-р та від 18.10.2017 № 781-р) у сумі 26,9 млн грн із забезпеченням відповідного співфінансування з бюджету м. Києва.

Таким чином, у підсумку капітальні видатки за Програмою зменшаться на суму 498,5 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]