Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада утворила управління з питань цивільного захисту

22 березня 2018 року

Київрада утворила управління з питань цивільного захисту 

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали рішення “Про деякі питання діяльності виконавчого органу Київської міської ради”.

Відповідне рішення утворює Управління з питань цивільного захисту виконавчого органу Київради (КМДА). Його виділяють з Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.

Відповідне Управління забезпечуватиме реалізацію вимог техногенної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах, які можуть створити реальну загрозу виникнення аварії. Функціонування такого підрозділу обумовлено необхідністю своєчасного здійснення заходів щодо оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, його укриття у захисних спорудах, евакуації життєзабезпечення постраждалих. 

Утримання новостворенного Управління вартуватиме 83,4 млн грн. Із цієї суми видатки на заробітну плану складатимуть 6,1 млн грн.

Рішення підтримали 79 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]