Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада виділила 87,6 млн грн на цільову програму «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки

28 лютого 2019 року

Київрада виділила 87,6 млн грн на цільову програму «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили міську цільову програму «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки. 

Цільова програма направлена на надання фінансової допомоги міським громадським організаціям, діяльність яких має соціальну спрямованість. Також видатки спрямовуватимуть на проведення загальноміських соціальних заходів до державних свят та визначних дат. Загалом фінансове забезпечення програми на три роки становить 87,6 млн. Це дасть можливість міським громадським організаціям й надалі продовжувати свою діяльність.

«Місто Київ послідовно реалізовує політику, направлену на підтримку громадських організацій та організацію проведення в столиці загальноміських соціальних заходів до державних свят та визначних дат. За попередні три роки було надано фінансову допомогу 150 громадським організаціям, діяльність яких має соціальну спрямованість. Загалом на статутну діяльність, оплату оренди приміщень та комунальних послуг місто виділило 57 млн грн», - зазначив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

Для більш якіснішого та ефективнішого відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з міського бюджету, наразі депутатським корпусом розробляється Порядок відбору відповідно до даної Програми. Найближчим часом з ним можна буде ознайомитись на офіційному сайті Департаменту соціальної політики КМДА.

Міську цільову програму «Соціальне партнерство» на 2019-2021 підтримали 66 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]