Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада затвердила ДПТ Деснянського району в межах окремих вулиць

28 липня 2016 року

Київрада затвердила ДПТ Деснянського району в межах окремих вулиць

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили детальний план території (ДПТ) в межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславської та Лісового проспекту у Деснянському районі м. Києва.

Відповідний ДПТ розроблено на площу 59,3 га. Основна мета проекту — реновація територій існуючої застарілої забудови, аби відселити мешканців з аварійних будинків. Серед таких — багатоповерхівка на Мілютенка, 23-А.

У складі житлової частини стартового комплексу передбачено 282 квартири, у складі громадської – спорудження блоку торговельно-побутового призначення і багаторівневого паркінгу на 299 машиномісць. На перспективу передбачено будівництво багатоповерхових житлових будинків на місці застарілої п’ятиповерхової забудови, також заплановано спорудження багаторівневих паркінгів для забезпечення населення місцями паркування.

У межах кварталів проектної забудови пропонується реконструкція дитячих дошкільних установ.

Проектом ДПТ передбачено благоустрій території паркової зони та прибудинкових територій, утеплення існуючих будинків, заміна ліфтового обладнання, облаштування проїздів.

Відповідний ДПТ прийняли 76 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]