Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада затвердила ДПТ у межах вулиць Заболотного, Лебедєва та Метрологічна у Голосіївському районі

21 липня 2016 року

Київрада затвердила ДПТ у межах вулиць Заболотного, Лебедєва та Метрологічна у Голосіївському районі

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили детальний план території в районі вулиць Академіка Заболотного, Академіка Лебедєва та Метрологічна у Голосіївському районі Києва.

Площа території, на яку розроблено детальний план — 240 га. Ділянка проектування знаходиться на південній околиці Києва, в історичній місцевості Феофанія між Голосієвом, Теремками, Пироговом і Хотовом.

Забудову кварталу, відповідно до ДПТ, передбачається здійснювати секційними будинками до 4-9 поверхів. Також запроектовано зведення дитячих дошкільних установ на 1400 місць та будівництво шкіл на 4715 місць. Також зведуть ліцей на 750 місць.

Наразі стаціонари лікарень мікрорайону розраховані на 64 ліжка, за 5 років їх кількість має зрости до 620.

Запланована реконструкція вул. Академіка Заболотного з будівництвом місцевих проїздів і реконстркцією існуючих підземних пішохідних переходів, будівництво транспортної розв'язки в різних рівнях на примиканні вул. Метрологічної до вул. Академіка Заболотного.

Проектом передбачено будівництво 5 надземних багатоповерхових паркінгів на 3708 місця та підземних на 6430 місць. Заплановано відкриття нового пожежного депо на 6 постів у районі вул. Метрологічної.

Підтримали детальний план території 64 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]