Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада збільшила фінансування програми «Молодь та спорт столиці»

09 листопада 2017 року

Київрада збільшила фінансування програми «Молодь та спорт столиці»

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до комплексної міської цільової програми «Молодь та спорт  столиці» на ‎‎2016-2018 роки.

Відповідно до рішення, видатки на цільову програму буде збільшено на майже 752 млн грн. На спорт передбачено 679,7 млн грн, на молодіжну політику спрямували 72,4 млн грн. Це дозволить вже цьогоріч збільшити видатки як на відродження національно-патріотичного виховання, так і передбачити реконструкцію і відбудову дитячих спортивних шкіл і об’єктів.

«Збільшення фінансування програми на наступний рік також зумовлено підготовкою до Ліги Чемпіонів та низки інших заходів спортивного характеру, адже в них беруть участь дедалі більше киян та гостей міста. Загалом, на сьогодні бюджет Києва дозволяє нам збільшувати фінансування на здоров’я і фізичний розвиток киян, що є одним із пріоритетних напрямів міської політики», - зазначила депутат Київради Ганна Старостенко.

Також за її словами, цьогоріч за напрямом «Відродження національно-патріотичного виховання» збільшено кошти на 4 млн грн. Їх спрямують  на проведення фестивалю для молоді країни «Military Camp» та проведення заходів у рамках відзнаки Року Української революції.

Рішення підтримали 79 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]