Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські лайфгарди взяли участь у змаганнях Sport Lifesaving Events на пляжі «Венеція»

02 вересня 2020 року, 11:38

Столичні лайфгарди комунального підприємства «Плесо» та громадської організації «Пляжний патруль» взяли участь у змаганнях Sport Lifesaving Events. Про це повідомляє комунальне підприємство «Плесо», яке відповідальне за роботу 14 пляжів та 18 зон відпочинку столиці.

Турнір, що днями пройшов на київському пляжі «Венеція» в Гідропарку, передбачав три дисципліни, які входять до програми Чемпіонату світу з лайфсейвінгу. А саме: «Run-swim-run» (забіг-заплив-забіг), «Beach Flags» (пляжний спринт) та «Ocean Man» (командна естафета із трьох учасників, 1 заплив/2 серф/3 каяк).

Як зазначили у «Плесо», змагання вже стали традиційними та проходять третій рік поспіль, забезпечуючи мотивацію для рятувальників тримати себе у хорошій фізичній формі та покращуючи навички командної взаємодії.

Кращі з лайфгардів отримали медалі від Ukrainian Lifesaving Federation.

На сьогодні для безпеки на київських пляжах підготовлений колектив зі 110 рятувальників, із яких щодня 50 лайфгардів виходять на 24 рятувальні пости.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]