Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські пластуни передали мерії столиці Вифлеємський Вогонь Миру

20 грудня 2016 року

Київські пластуни передали мерії столиці Вифлеємський Вогонь Миру 

Сьогодні під час пленарного засідання Київської міської ради за щорічною традицією, представники київського міського осередку Пласту — Національної скаутської організації України передали Вифлеємський вогонь Миру громаді столиці. 

“Для нас велика честь прийняти цей вогонь. Світло є символом тепла, миру, злагоди та душевного спокою. Вифлеємський вогонь уже більше двох десятків років передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. І такий вогонь має бути у кожній домівці, у кожній громадській установі, аби всі люди пам'ятали, що найголовніше — це мир”, - зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Вогонь залишиться в Київраді протягом усіх новорічно-різдвяних свят, аби усі охочі мали змогу взяти частинку Вифлеємського тепла напередодні Різдва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]