Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський метрополітен отримав членство в Міжнародній асоціації громадського транспорту

11 травня 2022 року, 9:12

Київський метрополітен отримав членство в Міжнародній асоціації громадського транспорту. Про це повідомив начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

«Це вияв надзвичайної солідарності від організації, що об’єднує майже 2000 учасників зі 100 країн світу. Організації, що формує філософію сучасної мобільності», – сказав керівник столичної підземки.

Він додав, що перемога та європейське майбутнє України складається з багатьох частинок. І технічне переоснащення київського метрополітену за світовими стандартами – одна з  них.

«На сьогодні метрополітен готовий до імпортозаміщення російських вагонів, проведення модернізацій,  реалізації грантових проектів, ініціатив та новацій. Вдячний генеральному секретареві організації Мохамеду Мезгані за щиру підтримку, плече допомоги та налагодження партнерства у цей складний для нас час війни!» – наголосив Віктор Брагінський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]