Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київський міський будинок учителя» отримав нового керівника», – Ганна Старостенко

21 червня 2016 року, 16:46

За підсумками відкритого відбору на заміщення вакантної посади директора комунального комплексного позашкільного навчального закладу «Київський міський будинок учителя» конкурсна комісія рекомендувала Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА призначити на вказану посаду Руслану Рудковську.

Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко,  ключове завдання для міста – аби Будинок учителя очолив ефективний та досвідчений управлінець.

«Надзвичайно важливо, аби новий директор перетворив Будинок учителя на сучасний центр освітянського життя, який міг би надавати всебічну допомогу столичним освітянам, забезпечити його доступом до новітніх технологій, сучасних методик, а також надати можливість комунікації з іншими педагогами як в Україні, так і за її межами», – пояснила вона.

Ганна Старостенко нагадала, що конкурс відбувається вдруге, оскільки під час першого комісії не вдалося обрати гідного керівника.

«Саме тому сьогодні на всіх членах комісії була покладена величезна відповідальність – здійснити об’єктивний вибір та ухвалити максимально виважене рішення», – зауважила Ганна Старостенко.

Зазначимо, що до складу конкурсної комісії увійшли науковці з Київського університету імені Бориса Грінченка, представники позашкільної асоціації, батьківських організацій та профільні фахівці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]