Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр проведе онлайн курс із підвищення політичної свідомості

09 червня 2021 року, 16:06

Із 22 до 29 червня в Київському молодіжному центрі триватиме безкоштовний онлайновий курс Youth Mind. Він спрямований на підвищення політичної свідомості молодих киян.

«Чомусь вважається, що зміни в місті та країні відбуваються винятково завдяки політиці. Проте відповідальність за майбутнє держави лежить саме на нас – на звичайних громадянах. Впевнений, що столична молодь має стати активними учасниками нашого суспільства. Кожен може зробити своє місто кращим, а ми на курсі з підвищення політичної свідомості підкажемо, як це зробити», – сказав директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Він зазначив, що курс охоплює наступні теми:

  1. Вплив політтехнологій на свідомість громадян. Спікер: Рейтерович Ігор, політолог, доцент кафедри публічної політики та політичної аналітики Національної академії державного управління при Президентові України.
  2. Політична свідомість: формування і соціальне значення. Спікер: Юсов Андрій, громадський активіст та політичний діяч, директор Школи відповідальної політики.
  3. Політична культура: елементи, структура і функції. Спікерка: Катерина Одарченко, політтехнолог, президент Institute for democracy and development «PolitA».

Стати слухачами курсу можуть всі охочі молоді кияни. Реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/vQh5LfAv3rtzz1NM8.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]