Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтелесервіс» презентує новітні технології Києва на виставці КОМУНТЕХ-2021

19 жовтня 2021 року, 8:52

Із 19 до 21 жовтня у Міжнародному виставковому центрі відбудеться виставка КОМУНТЕХ-2021, під час якої СКП «Київтелесервіс» презентує новітні технології, які вже впроваджені у столиці. Про це повідомило підприємство  на своїй сторінці у Facebook.

Так, фахівці планують розповісти про успіхи використання IoT-технологій для управління містом. Зокрема, LoRaWAN – бездротову технологію зв’язку дальнього радіусу дії, завдяки якій можна буде використовувати датчики для збору і обробки даних з максимальною енергоефективністю.

Головною метою СКП «Київтелесервіс» є формування, експлуатація та забезпечення безперебійності функціонування телекомунікаційної мережі загального користування Києва. Фахівці підприємства відповідають за створення, розвиток, технічне обслуговування сервісної мережевої інфраструктури міста та кіберзахист усіх міських сервісів.

Одним із основних завдань підприємства є розвиток телекомунікаційних мереж міста загального користування та їхнє технічне обслуговування.

Загальна експозиція КОМУНТЕХ-2021 складає 17000 м² (ІІ та ІІІ павільйони МВЦ). Лідери індустрії із 12 країн світу представлять на стендах свої новітні розробки.

Ознайомитися з повною програмою експозиції можна за посиланням.

Вхід на виставку вільний, за умови попередньої онлайн реєстрації та дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]