Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» менше ніж за добу відновило опалення до понад 220 будинків Шевченківського району

23 лютого 2024 року, 13:13

Фахівці КП «Київтеплоенерго» усунули експлуатаційне пошкодження тепломережі на бульв. Тараса Шевченка. Як інформує підприємство, аварійно-відновлювальна служба провела ремонтні роботи в максимально стислі терміни.

Нагадаємо, що близько 12:00 23 лютого у зв’язку з ремонтними роботами було призупинено теплопостачання до 227 житлових будинків Шевченківського району. Енергетики демонтували пошкоджену ділянку трубопроводу, замість якої змонтували нову сталеву трубу. Після закінчення зварювальних робіт відключену тепломережу заповнили водою та вже вранці 23 лютого близько 7:00 відновили подачу теплоносія до багатоповерхівок. Наразі управителі будинків забезпечують підключення тепла безпосередньо до помешкань киян.

Також виконають гідро- і теплоізоляцію трубопроводів, монтаж залізобетонних конструкцій, засипку траншеї. Після завершення цих робіт відновлять благоустрій території.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]