Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни вже відправили більше 50 тисяч таємних поштівок через міський застосунок «Київ Цифровий»

29 грудня 2022 року, 15:27

Кияни відправили вже більше 50 тисяч таємних поштівок через міський застосунок «Київ Цифровий» у святковому сервісі «Таємний поштарик», який продовжує об’єднувати містян і додавати підтримки кожному на свята. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Він також додав, що сьогодні до акції «Таємний Поштарик» доєднався постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO.

Через цілеспрямовану атаку ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури і відключення, усі переглянули своє ставлення до електроенергії. Серед 50 тисяч поштівок, якими кияни вітають один одного, у більш ніж 4000 містяни бажали один одному світла. Представники YASNO підготували 50 енергоефективних подарункових наборів, які можна отримати, побажавши у своїх листівках світла.

«Дякую компанії YASNO, що долучилися. Відправляйте поштівки та діліться отриманими в соцмережах з хештегом #kyivdigital. Відправлено вже 50 тисяч поштівок», – зазначив Петро Оленич.

Учасники, які створять привітання з побажанням світла, мають можливість виграти один із 50 енергоефективних наборів, зібраних експертами YASNO для ощадливого споживання електроенергії.  Один набір містить річний запас LED-ламп різних видів, а також «розумні» розетки, які дозволяють запрограмувати ввімкнення/вимкнення електроприладів у потрібний час.

«Створюйте світлі побажання та виграйте енергоефективний подарунок від YASNO», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Щоб долучитись до розіграшу від YASNO, необхідно у застосунку «Київ Цифровий» натиснути в сервісах: Таємний поштарик ⟶ Створити поштівку. У тексті привітання обов’язково використати одне зі слів: «світло» або «ясно». Розіграш подарунків від YASNO «Київ Цифровий» проведе 16 січня.

Нагадуємо, що кожен містянин може створювати до 10 поштівок щодня. Привітання перевіряють модератори, аби тексти не мали порушень законодавства України. Після модерації за принципом «Таємного Санти» поштівки надходять випадковим користувачам. Коли користувач отримує поштівку, він може поділитися нею в соцмережах – кожне привітання унікальне.

«Таємний поштарик» триватиме до 14 січня. Також усі користувачі, які поділяться поштівками в соцмережах та вкажуть хештег #kyivdigital, візьмуть участь у розіграші 25 «торбинок світла», що містять світловідбивний шопер, флікер і ліхтарик.

«Київ Цифровий» – застосунок, що об’єднав головні міські сервіси та адаптував їх до умов воєнного стану. Оновлений «Київ Цифровий» із сервісом «Таємного поштарика» можна завантажити в App Store або Google Play.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]