Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киянка Юлія Левченко принесла Україні медаль на Чемпіонаті світу з легкої атлетики

16 серпня 2017 року, 9:53

 

Київська міська державна адміністрація вітає Юлію Левченко із завоюванням срібної медалі на Чемпіонаті світу з легкої атлетики в Лондоні та бажає встановлювати все більше нових особистих рекордів. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, коментуючи повернення спортсменки до столиці.

«Ми слідкуємо і пишаємося успіхами кожного київського спортсмена. Дійсно, Чемпіонат світу з легкої атлетики вважається дуже серйозним і складним випробуванням і приємно, що єдину для України медаль здобула саме київська спортсменка. Ми вітаємо Юлію з блискучим виступом, під час якого юна спортсменка двічі оновила власний рекорд», – повідомила Ганна Старостенко.

Зазначимо, що лондонське «срібло» стало прекрасним доповненням до успішного сезону. В активі киянки – срібна медаль на етапі Діамантової Ліги – найпрестижнішої легкоатлетичної серії світу, який проходив у Монако. Також на початку червня українка взяла бронзу на етапі в Римі.

 

Довідково.

Юлія Андріївна Левченко (28 листопада 1997) – українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, срібна призерка чемпіонату світу, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор 2014. Найкращий результат – 1,94 м у приміщенні та 2,01 м – на відкритому повітрі. Володарка національного рекорду серед юніорів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]