Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» розпочала облаштування та відновлення дорожньої розмітки

26 квітня 2019 року, 15:01

Комунальна корпорація «Київавтодор» облаштувала новий пішохідний перехід з використанням ФЕМів червоно-білого кольору на вул. Михайла Грушевського. А також розпочала роботи з гарантійного поновлення дорожньої розмітки.

Як повідомили у комунальній корпорації, перші такі переходи у столиці комунальною корпорацією «Київавтодор» були влаштовані у 2016 році. На ідею використання на пішохідних переходах замість фарби ФЕМів червоного та білого кольорів дорожників наштовхнули фізичні характеристики покриття з бруківки, адже на ньому погано тримається фарба та пластик, і дорожня розмітка пішохідного переходу швидко зношується і постійно потребує поновлення. За цей час такі переходи довели свою ефективність. А в 2017 році комунальною корпорацією «Київавтодор» був отриманий патент на влаштування таких переходів.

Крім того, цього тижня, з настанням сприятливих погодних умов, підрядні організації за власні кошти розпочали поновлення дорожньої розмітки на тих ділянках вулично-дорожньої мережі, де вона не витримала гарантійний термін зносостійкості. Роботи триватимуть і надалі, зокрема, і сьогодні вночі.

Претензійна робота «Київавтодор» постійно триває з підрядними організаціями. Це стосується як випадків неякісного виконання дорожньо-будівельних робіт, так і нанесення дорожньої розмітки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]