Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА приділяє особливу увагу питанню безпеки Подільського моста – Олександр Спасибко

06 червня 2017 року, 18:48

 

Сьогодні під час брифінгу заступник голови КМДА Олександр Спасибко повідомив про стан робіт із добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

«Цього року ми приступили до активної фази реалізації проекту. Багато часу до довгобуду нікому не було діла. Минулого року мер прийняв стратегічне рішення відновити будівництво та за три роки налагодити автомобільне сполучення. Наша команда розуміє наскільки цей міст необхідний не тільки Дніпровському та Деснянському районам, а й усьому Києву. Проект один із наймасштабніших за останні роки. Його завершення налагодить сполучення між правим та лівим берегом, розвантажить інші мости та дасть можливість побудувати метро», – зазначив Олександр Спасибко.

Будівництво фінансується з міського бюджету, та одночасно розглядаються варіанти залучення інвесторів на максимально вигідних для міста умовах. Уже визначено генпідрядника, узгоджено графік виконання робіт і днями починаються активні будівельні роботи.

«Сьогодні також хочу зупинитися на питаннях безпеки, що особливо актуально з початком шкільних канікул. Минулого тижня генеральному підряднику було надано доручення посилити заходи з недопущення сторонніх осіб на територію будівництва, зокрема – збільшити кількість пунктів охорони. Ми співпрацюємо з поліцією: будівельні майданчики та споруди мосту включено до переліку об’єктів посиленого патрулювання. І звертаюся до батьків: тільки спільними зусиллями ми вбережемо наших дітей від небезпеки», – наголосив Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]