Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КНТЕУ відсвяткував 70-річчя

20 жовтня 2016 року, 18:55

Сьогодні Київський національний торговельно-економічний університет відзначив 70-річчя від дня заснування. Міська влада столиці пишається одним з найбільш успішних в Україні університетом, який готує фахівців економічного напряму, повідомила у привітальному слові заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

«Високі досягнення Київського національного торговельно-економічного університету – це результат професійної командної роботи всіх викладачів, студентів, аспірантів та працівників закладу. Тому сьогодні за багаторічну сумлінну працю ми вручали подяки від Київського міського голови і професорам, і науковцям, і співробітникам університету різних напрямів, які щодня професійно виконують свою роботу задля того, щоб університет давав такі гарні результати», – повідомила Ганна Старостенко.

Вона додала, що КНТЕУ неодноразово ставав лідером за кількістю поданих заяв на одне місце та у рейтингу вподобань абітурієнтів, що обирають економічні напрями. При цьому питома вага викладачів з науковими ступенями доктора та кандидата наук перевищує 70%. 

Довідково

Київський національний торговельно-економічний університет був заснований у 1946 році. Наразі у закладі навчаються більше 36 000 студентів. Підготовка фахівців здійснюється за 5 напрямами (економіка і підприємництво, менеджмент, торгівля, харчові технології та інженерія, право), 27 спеціальностями та 48 спеціалізаціями. Студенти одночасно можуть навчатися у Французько-Українському інституті управління КНТЕУ та отримати диплом про повну вищу освіту державного зразка Франції за напрямом «Менеджмент», мають змогу отримати диплом бакалавра з іноземної мови за напрямом «Філологія», спеціальність «Переклад», та пройти військову підготовку з присвоєнням офіцерського звання. Також університет надає можливість отримати другу вищу освіту та підвищити кваліфікацію державних службовців і фахівців комерційних структур.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]