Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Команда «Київської служби порятунку» взяла під опіку безпритульну тварину

08 вересня 2020 року, 16:06

Команда комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» та Управління з питань цивільного захисту КМДА взяли під опіку безпритульну собаку. Її звуть Альма, тварині 4 місяці, порода – метис. Про це повідомили в Управлінні.

«Наш колектив проявив ініціативу та звернувся до комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини», яке працює з безпритульними тваринами в столиці. Взяли під опіку Альму, вона тепер повноправний учасник команди. Спілкування з твариною – це своєрідний елемент позитиву, який дуже потрібний у нелегкій роботі рятувальників», – розповів начальник Управління з питань цивільного захисту КМДА Роман Ткачук.

Він висловив сподівання, що приклад київських рятувальників наслідуватимуть й інші колективи, адже гуманне зменшення чисельності безпритульних тварин для столиці – це справді важливо і залежить від ставлення кожного з нас.

Із тваринами, що шукають домівку, можна познайомитися за посиланням: https://www.kmlvm.com.ua/dopomoga-tvarynam/shukayut-domivku/

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]