Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальники Києва продовжують розчищати столицю від снігу та приступили до очищення покрівель будинків

03 березня 2018 року, 11:46

Комунальні служби Києва продовжують розчищення міста від снігу та паралельно розпочинають роботу з очищення покрівель будинків від обледенінь та бурульок. Про це під час оперативного штабу з питань ліквідації наслідків негоди заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Зараз у столиці працює 365 одиниць техніки «Київавтодору», 152 одиниці техніки комунальних житлово-експлуатаційних дільниць та інших служб. Понад 3,8 тисячі працівників ЖЕД прибирають двори багатоповерхових будинків, 30 бригад із ручного прибирання «Київавтодору» забезпечують розчищення зупинок громадського транспорту, тротуарів тощо. Уночі дорожники також не припиняли роботи з вивезення снігу: за минулу добу зі столичних вулиць і доріг вивезено 4622,5 т снігу.

«Ми продовжуємо працювати в інтенсивному режимі. Окрім того, зважаючи на перепади температури повітря, приступаємо до очищення покрівель від обледенінь та бурульок. Усі балансоутримувачі будівель повинні негайно очистити дахи будівель від снігу й обледенінь. Усі небезпечні ділянки повинні бути огороджені. Усіх пішоходів просимо в цей період бути особливо уважними», – зазначив він.

Петро Пантелеєв зазначив, що наразі «Київзеленбуд» відпрацьовує з районними службами питання забезпечення вишок для робіт у висотних будинках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]