Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Користуючись сприятливою погодою «Київавтодор» активно ремонтують дороги міста

17 червня 2016 року, 14:01

У всіх районах столиці активно тривають роботи з капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі. Загалом за останню добу дорожники відновили асфальтобетонне покриття на площі понад 3500 кв. м. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Так, 16 червня значний об’єм робіт було виконано на вул. Будівельників на площі 1000 кв. м, мосту «Метро» через р. Дніпро – 1007 кв. м, вул. Гаршина – 230 кв. м, вул. Василя Верховинця – 230 кв. м, вул. Олександра Попова – 166 кв. м, вул. Чорногірській – 162 кв. м, з’їзду з Броварського просп. на вул. Кіото – 132 кв. м тощо.

Також активно тривають роботи з капітального ремонту на вул. Бучми, вул. Мельникова на ділянці від вул. Глибочицької до вул. Герцена, просп. Перемоги, Гаванському шляхопроводі та Південному мосту.

Крім того, в рамках реконструкції вул. В. Васильківської тривають роботи з ремонту тротуарів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]