Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київпастранс» продовжує капітально оновлювати зупинкову інфраструктуру столиці

29 травня 2018 року, 11:00

Із початку року КП «Київпастранс» було встановлено 46 зупинкових павільйонів очікування сучасного типу з гартованого скла, осучаснено навігацію з переліком маршрутів та їх схемами, обладнано 4 інформаційних табло, які інформують про час прибуття того чи іншого маршруту. Також відповідно до оновлених Правил дорожнього руху, разом із дорожніми службами міста розпочата комплексна заміна інформаційно-вказівних знаків та нанесення дорожньої розмітки, які позначають межі зупинки громадського транспорту. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Станом на сьогодні, під час виконання ремонтних робіт на вулиці Олени Теліги та проспекті Павла Тичини, відповідальні служби КП «Київпастранс» уже виконали закладання бетонної основи під зупинкові комплекси у кількості 10 та 5 одиниць відповідно.

Крім цього, заплановані ремонтні роботи на вулиці Академіка Заболотного та бульварі Академіка Вернадського, де підприємство облаштує 12 та 9 зупинкових павільйонів. 

КП «Київпастранс» співпрацює з дорожніми службами міста та синхронно долучається до роботи з капітальних ремонтів доріг та тротуарів, здійснюючи заміну фізично застарілих конструкцій для очікування транспорту та облаштування нових. Загалом, у Києві вже переобладнано 145 зупинок.

Як зауважили у КП «Київпастранс», сучасний павільйон очікування забезпечує пасажирів громадського транспорту захистом від вітру, дощу та снігу. При цьому повністю зберігаючи оглядовість для під’їжджаючого транспорту. Крім цього, на бокових панелях комплексу розміщено сучасну навігацію з переліком маршрутів та карту місцевості з можливостями пересадки на інший вид транспорту. Відповідно до поставлених підприємством технічних вимог, під’їзди до зупинок занижують для більш комфортного пересування маломобільних пасажирів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]