Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київпастранс» відзвітувало про готовність до сніжної зими

17 січня 2018 року, 17:49

КП «Київпастранс» повністю підготовлене до роботи під час снігопадів. Як заявляють у комунальному підприємстві, у наявності є необхідна кількість техніки (снігоочисників трамвайних колій, бульдозерів, екскаваторів, навантажувачів, тракторів із відвалом) – загалом 45 одиниць.

Наразі сніг прибирають 69 бригад «Київпастрансу», до роботи задіяно 221 працівник. Для підтримання посадочних майданчиків зупинок громадського транспорту, які знаходяться в зоні відповідальності підприємства, та спецчастин трамвайних колій у належному стані працівники використовують лопати для прибирання снігу, шкребки для чистки льоду, ломи, льодоруби тощо,  а також посипальні матеріали (напередодні осінньо-зимового періоду заготовлено 130 тонн соляної суміші та 410 тонн піску).

Для забезпечення пасажирських перевезень підприємство збільшило кількість рухомого складу на маршрутах. Так, на вулицях столиці  працюють 300 трамвайних вагонів, 470 тролейбусів, 360 автобусів (у звичайному режимі руху) «Київпастрансу». Для комфорту пасажирів у рухомому складі відремонтовано та встановлено 1298 опалювачів. На випадок нештатних ситуацій створений резерв автобусів. Спеціалісти комунального підприємства здійснюють технічне обслуговування електропідігріву та водовідведення стрілочних переводів трамвайних колій.

«Традиційно під час снігопадів ми закликаємо киян і гостей міста утриматися від поїздок на особистому транспорті без нагальної потреби, – коментує заступник голови КМДА Дмитро Давтян. – І для того, щоб люди все ж добиралися до необхідних їм адрес, маємо забезпечити комфортну та безперебійну роботу комунального транспорту. Наразі і снігоприбиральна техніка, і перевізники пасажирів виконують роботу добросовісно».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]