Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда вшанувала пам’ять жертв війни в Україні (+фото)

22 червня 2021 року, 12:24

У Парку вічної Слави відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Могили невідомого солдата з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Участь у церемонії взяла заступниця голови КМДА Марина Хонда, керівництво Печерського району, особи, які стали очевидцями Другої Світової війни, учасники бойових дій.

«22 червня 1941 року саме Україна прийняла на себе перший удар нацистських військ і саме наша країна понесла найбільші втрати в цій війні. І ми повинні пам’ятати про те, що війна ніколи ні до чого доброго не призводить. Це завжди горе, розруха і втрати. Допускати повторення тієї страшної війни не можна», – зазначила Марина Хонда.

Довідково.

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні засновано Указом Президента України № 1245/2000 від 17 листопада 2000 року, також Верховна Рада запровадила всеукраїнську хвилину мовчання у цей день.

Відзначається цей день 22 червня – у день нападу нацистської Німеччини на Радянський Союз. Щорічно 22 червня відбувається приспущення державного прапору України з чорними стрічками на будинках та спорудах органів та установ державної влади.

Покладання квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]