Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мешканці вулиці Дорогожицької просять демонтувати МАФи, що спричинили антисанітарію на території

22 вересня 2023 року, 13:07

Жителі Сирця просять прибрати тимчасові споруди, що розміщені вздовж вулиці Дорогожицької та створюють низку незручностей. Насамперед, мова іде про сміття, що постійно лишають по собі МАФи, та відсутність через них проїзду для авто екстрених служб. Відповідне колективне звернення мешканці будинку на вулиці Дорогожицькій, 13 направили на Київського міського голову Віталія Кличка.

Громадяни скаржаться, що МАФи зайняли більшу частину пішохідної зони, що створює тісняву, оскільки вони розміщені в напрямку зупинки громадського транспорту. Під вікнами будинків постійний шум. Окрім того, така кількість тимчасових споруд створює великі обсяги відходів.

На зустрічі із представниками міських і районних служб місцева громада також акцентувала увагу на тому, що через МАФи у двірник може заїхати авто екстреної медичної допомоги чи пожежно-рятувальної служби. Люди наполягають на тому, щоб прибрати тимчасові споруди, що заважають і створюють антисанітарію.

Наразі звернення опрацьовується уповноваженими службами, за результатами будуть вжиті заходи. Слід зазначити, що з початку року до контакт-центру столиці 15-51 надійшло понад 2,5 тис звернень щодо необхідності демонтажу МАФів. Міська влада здійснює системну роботу в цьому напрямку, демонтуючи тимчасові споруди біля станцій метро та в інших місцях, де вони створюють незручності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]