Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

"Межигірсько-Пуща-Водицький" заказник хочуть збільшити на 9,2 га

06 вересня 2016 року

"Межигірсько-Пуща-Водицький" заказник хочуть збільшити на 9,2 га

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати погодили проект рішення “Про збільшення території лісового заказника місцевого значення “Межигірсько-Пуща-Водицький” за умови позитивного висновку Міністерства екології та природних ресурсів України.

Запропонований проект рішення передбачає збільшення території лісового заказника місцевого значення “Межигірсько-Пуща-Водицький” на 9,2 га за рахунок включення до його складу окремих виділів. Відповідні території примикають до заказника. Це типові ділянки лісового фонду, які за своїм породним, ґрунтовим, гідрологічним та іншим складом не відрізняються від лісових ділянок, які можуть входити до заказника. Тож проект рішення має на меті збереження та охорону змішаних насаджень сосни та дуба з багатим підліском. Розширення лісового заказника також унеможливить забудову цих ділянок.

Відповідний проект рішення уже погодила постійна комісія Київради з питань екологічної політики, тож тепер документ мають розглянути на пленарному засіданні КМР.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]