Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник підписав угоду про партнерство «Київ-Тулуза» для розвитку наукового міжуніверситетського співробітництва

08 червня 2017 року, 19:51

Заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав угоду про партнерство «Київ-Тулуза» для розвитку наукового міжуніверситетського співробітництва. Документ також підписали представники Муніципалітету м. Тулуза, Посольства Французької республіки в Україні, університету Тулузи ІІІ (Університет Поля Сабатьє) та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

«Наші міста поєднує довга історія побратимських зв’язків. Завтра виповнюється 42 роки з дня підписання Угоди про дружні зв’язки між нашими містами, а у 2020 році ми святкуватимемо 45 років побратимства і ця зустріч є гарною нагодою для напрацювання перспективних напрямків співробітництва», – сказав Микола Поворозник.

Він зауважив, що міська влада Києва розвиває міжнародну співпрацю в контексті інновацій та обміну науковим досвідом.

«Сьогоднішнє підписання Угоди про партнерство свідчить і про розвиток наукового співробітництва. Ми впевнені, що кооперація хіміків КНУ імені Тараса Шевченка та Університету Поля Сабатьє, а також дослідницьких груп з інших наукових установ є суттєвим внеском в ідею побратимства між містами Києвом та Тулузою, яку ми надалі будемо підтримувати і розвивати», – підсумував заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]