Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник подає позов до суду на колишнього радника Київського міського голови

28 вересня 2021 року, 13:18

Перший заступник голови КМА Микола Поворозник подає позов до суду на колишнього радника Київського міського голови. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Колишній радник Київського міського голови учора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити – розповсюджена неправдива інформація, і я подаю позов до суду на її автора», – написав Микола Поворозник.

Також він звернувся до Національного антикорупційного бюро України з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, яку поширено у соцмережах та ЗМІ, з подальшим оприлюдненням результатів цієї перевірки.

«Я з усією відповідальністю заявляю, що законів не порушую. За безпідставні звинувачення, які шкодять моїй репутації та зачіпають честь і гідність моєї сім’ї, їх автори мають нести відповідальність. Я, як ніхто, зацікавлений в оперативному і неупередженому розслідуванні цього випадку», – підкреслив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]