Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник привітав медиків із професійним святом

14 червня 2018 року, 18:58

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник привітав медичну спільноту столиці з професійним святом.

«Бажаю вам міцного здоров’я! Нехай у ваших родинах панують взаєморозуміння, повага та кохання. Дякую вам за фаховість, професійність, обізнаність, жагу до нових знань, без яких жодні високі технології та сучасні пігулки були би безсилі! Окремо дякую за чуйність, за турботу, за небайдужість! Нехай вони повертаються вам сторицею», – привітав присутніх Микола Поворозник.

Він нагородив медичних працівників Подяками Київського міського голови за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника.

Окрім того, медиків нагородили Почесними грамотами Департаменту охорони здоров’я, подяками постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту та відзнаками Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я.

Урочистості до Дня медика у столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]