Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник взяв участь у заходах до Днів пам’яті героїв Іловайської битви (+ фото)

29 серпня 2019 року, 16:39

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник взяв участь в урочистих пам’ятних заходах на Михайлівській площі присвячених Дням пам’яті героїв Іловайської битви.

Зокрема Микола Поворозник долучився до всеукраїнської панахиди за загиблими героями в Іловайській битві від священнослужителів ПЦУ Михайлівського золотоверхого монастиря. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

«Надзвичайно важливо пам’ятати про ці події та про подвиг наших героїв, які своєю кров’ю написали новітню історію вільної України. Я щиро співчуваю сім’ям загиблих. Це невимовна втрата для кожного з нас та для країни загалом. Вклоняюся кожній родині, яка втратила чоловіка чи сина, матір чи доньку. Схиляю голову перед вашим горем і болем», – сказав Микола Поворозник під час виступу.

У рамках заходу, присутні родини полеглих і зниклих безвісті воїнів, учасники Іловайських боїв та учасники бойових дій за Україну, а також усі свідомі громадяни поклали квіти до Стіни Пам’яті.

Нагадаємо, що 30 серпня – День пам’яті Історії Іловайської битви, заплановані заходи:

14:00 – тематичний кінопрокат документальних та художніх фільмів про історичні події Іловайської битви (вул. Січових стрільців, 93, кінотеатр «Київська Русь»);

16:00 – книжкова конференція від воїнів-авторі книжкових творів про сучасну героїчну історію «Пам’ятаємо Іловайськ 2014», у малому залі кінотеатру «Київська Русь»

18:00 – показ документального фільму режисерів Катерина Стрельченко і Дмитро Панков, «Іловайськ. Лицарі неба».

Вшанування пам’яті героїв Іловайської битви на Михайлівській площі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]