Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада посилює режим безпеки в дитсадках і школах – Ганна Старостенко

22 серпня 2016 року, 19:22

Міська влада прагне посилити режим безпеки в закладах освіти міста Києва: задля цього до кінця року в кожній школі міста буде встановлено камери відеоспостереження, а в кожному садочку – кнопки тривожного сповіщення. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час круглого столу в «КП Україна».

«Ми хочемо бути впевнені, що діти в дитсадках та школах знаходяться в безпеці. Тому плануємо встановити системи безпеки в кожному навчальному закладі», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, з міського бюджету виділено понад 24,3 мільйони гривень на встановлення камер відеоспостереження, а також 7,6 мільйонів гривень на встановлення системи «тривожна кнопка».

«Міська влада вже виділила потрібні кошти. Наразі проходять тендерні процедури й до кінця року в кожному закладі освіти буде встановлено відповідне обладнання», – зазначила заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]