Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто направить додаткових 656 млн грн на оновлення комунального рухомого складу

14 листопада 2017 року

Місто направить додаткових 656 млн грн на оновлення комунального рухомого складу

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін до столичного кошторису на поточний рік.

Відтак, додаткових 656 мільйонів гривень планує спрямувати міська влада на закупівлю комунального транспорту. За рахунок економії, яка складалася за результатами проведення тендерів, відповідну суму направлять на оновлення комунального рухомого складу, кажуть у мерії. А ще спрямують додаткові кошти на придбання спецтехніки для КО «Київзеленбуд» та КК «Київавтодор».

За рахунок субвенції із держаного бюджету, планують внести зміни до головного кошторису столиці у розділі медицини та соціальної підтримки.

«Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам складає 41 мільйон гривень. На здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій місто отримало 32 мільйони. Це в основному кошти, спрямовані на ремонт в освітніх закладах столиці. Ще 11 мільйонів гривень державної субвенції ми отримали на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб в АТО та людей з інвалідністю», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Суттєву субвенцію з державного бюджету місцевим, у 200 мільйонів гривень, буде спрямовано на погашення різниці в тарифах ЖКГ.

Проект рішення мають винести на одне із засідань Київради.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]