Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто отримало в управління КВЦ «Парковий» – Микола Поворозник

26 жовтня 2018 року, 14:18

Сьогодні, 26 жовтня 2018 року, місто отримало в управління Конгресно-виставковий центр «Парковий». Безпосередньо управління буде здійснюватися комунальним підприємством «Центр організації дорожнього руху». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник після підписання акту прийому-передачі КВЦ «Парковий».

«Ми всі пам’ятаємо історію цього об’єкту і позицію міста, яке після Революції Гідності відкрито заявляло про необхідність швидкого неупередженого розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із появою цього об’єкту на парковій дорозі», – зауважив Микола Поворозник.

Він окремо нагадав, що наразі будівля КВЦ «Парковий» під арештом у рамках кримінального провадження.

«Впевнений, що місто покаже себе ефективним управлінцем та забезпечить і збереження об’єкту, і доходи бюджету від його використання. Ми не збираємося скасовувати заплановані у КВЦ «Парковий» заходи. Ми змінюватимемо негативний імідж цього об’єкту, проводитимемо загальноміські заходи та зробимо об’єкт відкритим для громади. Тобто в управлінні буде присутня, як економічна, так і соціальна складова», – зазначив перший заступник голови КМДА.

За його словами, у подальшому місто очікує від органів прокуратури завершення існуючих кримінальних проваджень і прийняття відповідних рішень стосовно об’єкту.

«Після цих процедур місто готове отримати об’єкт повністю або частково у власність», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, починаючи з 2014 року Генеральна прокуратура та прокуратура столиці здійснюють розслідування у кримінальних провадженнях за фактом зловживання службовим становищем та розтрату бюджетних коштів, зловживання владою стосовно власника «Паркового» – ТОВ «Амадеус Ко» та колишніх посадових осіб КМДА. Сам «вертолітний майданчик» перебуває під арештом із 2017 року. Після завершення вказаних проваджень майно можуть конфіскувати на користь держави, або, якщо суд не побачить для цього підстав, повернути власнику.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]