Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто розпочало реконструкцію одного із найпроблемніших колекторів дощової каналізації

23 квітня 2021 року, 10:00

На вулиці Вересневій, що у Дарницькому районі, розпочалась масштабна реконструкція колектора дощової каналізації. Саме це місце – одне із найпроблемніших на столичному Лівобережжі та у місті загалом.

«Під час сильних опадів колектор дощової каналізації не справлявся із навантаженням. Тож, на місці чергували бригади гідрослужби, які за потреби відкачували воду. Аби змінити ситуацію, дорожники розпочали реконструкцію зливовідвідних мереж на вул. Вересневій між вулицями Литвинського (колишня Російська) і Тростянецькою. У рамках робіт передбачено влаштування нових колекторів завдовжки 342 м діаметрами 600 мм і 400 мм, облаштування нових дощоприймальних колодязів і решіток зливостоків», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Нині виконують розробку котловану і влаштування нового колектора з полімерних матеріалів.

«За попередніми розрахунками інженерів, після облаштування нового колектора – проблема підтоплень і застою води у цій частині Дарницького району зникне», – зазначив Олександр Федоренко.

Завершити реконструкцію планують у липні 2021 року.

Ремонт колектора дощової каналізації

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]