Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто склало проект договору про постачання тепла в будинки на вул. Баренбойма

18 лютого 2016 року, 17:57

Місто склало проект тристороннього договору між Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією, генеральною підрядною організацією ТОВ «БК «Новітні технології» та ПАТ «Мостобуд» з метою запуску котельні та постачання тепла для будинків № 3, 7, 9, 13, 17 на вулиці Баренбойма, що є останнім етапом налагодження теплопостачання у ці будинки. Проект договору перебуває на розгляді у ПАТ «Мостобуд».

За дорученням заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва Голосіївська районна у місті Києві державна адміністрація спільно з ПАТ «Київенерго» опрацювала питання забезпечення технічних умов на реконструкцію системи теплопостачання будинків на вулиці Баренбойма. Наразі Голосіївська РДА займається оформленням земельної ділянки для котельні, забезпечує необхідну документацію роботи обладнання та організовує роботу з приєднання котельні до газових мереж.

Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький 29 січня цього року провів нараду щодо вирішення питання запуску котельні на вул. Баренбойма у роботу. Він доручив укласти всі необхідні договори на роботу до кінця опалювального сезону. Відповідні служби перевіряють герметичність будинкових систем опалення, після чого розпочнуть пусконалагоджувальні роботи.

Нагадаємо, що перед початком опалювального сезону 2015-2016 років ПАТ «Мостобуд» відмовилось надавати послуги з централізованого опалення будинків № 3, 7, 9, 13, 17 на вулиці Баренбойма.

Для забезпечення мешканців зазначених будинків Київська міська рада прийняла рішення про виділення 3,5 млн грн на будівництво котельні. Її було збудовано, але не вдавалось досягти компромісу в питаннях експлуатації.

Наразі розроблено тристоронній договір між Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією, генеральною підрядною організацією ТОВ «БК «Новітні технології» та ПАТ «Мостобуд» щодо запуску і постачання тепла. Документ перебуває на підписі у голови правління ПАТ «Мостобуд».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]