Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальна охорона провела мітинг під Антимонопольним комітетом України

20 серпня 2019 року, 14:30

Представники КП «Муніципальна охорона», яке складається переважно з ветеранів АТО/ООС, провели мітинг біля Антимонопольного комітету України через тиск з боку Київського обласного територіального відділення АМКУ. Про це повідомили у підприємстві.

«Наш трудовий колектив складається з учасників бойових дій, серед яких велика кількість осіб з інвалідністю, отриманою під час відбиття російської збройної агресії. Ми вважаємо, що рішення керівника Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету Олексія Хмельницького про початок розслідування, яке прямо протирічить позиції центрального апарату АМКУ, є необґрунтованим, надуманим та замовним», – зазначили у «Муніципальній охороні».

За словами керівника апарату КМДА Дмитра Загуменного, комунальне підприємство охороняє об’єкти соціальною інфраструктури, зокрема: міські парки, лікарні та навчальні заклади. Це все власність територіальної громади Києва, яка першочергово потребує належного захисту та збереження.

«Столичні лікарні раніше ніколи не охоронялися, однак конче цього потребували. А навчальні заклади взагалі не мали навіть бюджетного призначення на охорону. Так само й у міських парках охорони ніколи не було. Важливо, що на початку цього року ми отримали рішення Антимонопольного комітету України, що фінансування муніципальної охорони не є державною допомогою відповідно до Закону України. Для нас сьогодні не зрозумілою є позиція регіонального підрозділу АМКУ», – зазначив Дмитро Загуменний.

Він підкреслив, що за час своєї роботи, співробітники муніципальної охорони довели свою ефективність та професіоналізм.

Нагадаємо, що КП «Муніципальна охорона» створено рішенням Київради з метою забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва та надання послуг охорони іншим суб’єктам господарювання.

Комунальне підприємство діє відповідно до ліцензії, виданої Міністерством внутрішніх справ та функціонує у тісній співпраці із представниками підрозділів Національної поліції.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]