Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальний транспорт столиці підключено до автоматизованої системи оплати проїзду

25 липня 2019 року, 14:39

Увага! Мобільний додаток Kyiv Smart City був замінений на застосунок «Київ Цифровий».

«Київ Цифровий» поєднав функціонал старого додатку із новими міськими електронними сервісами. Завантажити додаток можна за посиланням: https://kyiv.digital/start

Муніципальний транспорт столиці підключено до автоматизованої системи оплати проїзду. Про це на своїй сторінці у Facebook заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«За 98 днів до завершення дослідної експлуатації електронного квитка 1 326 одиниць наземного транспорту КП «Київпастранс», а це 100%, обладнано пристроями для зчитування інформації з транспортних карт Kyiv Smart Card. Окрім цього, адаптовані турнікети швидкісного трамваю, міської електрички та Київського метрополітену», – зауважив Дмитро Давтян.

Придбати Kyiv Smart Card можна на 10 станціях метро та у більш ніж 300 Т-кіосках в усьому місту. Поповнити їх та придбати разовий QR-квиток можна:

- в особистому кабінеті киянина: https://my.kyivcity.gov.ua

- у мобільному додатку Kyiv Smart City: https://app.kyivcity.gov.ua/start

- у касах київського метрополітену – 10 кас на станціях: «Хрещатик», «Театральна»,«Майдан Незалежності», «Акедеммістечко», «Лісова», «Арсенальна», «Теремки», «Видубичі», «Сирець» та «Почайна»

- у терміналах самообслуговування Ibox, EasyPaу, 2click

- за допомогою KyivPayBot у Телеграм: https://t.me/KyivPayBot  та Facebook https://m.me/KyivPayBot

- за допомогою KyivMetroBot у Телеграм: https://t.me/KyivMetropolitenBot та Facebook: https://m.me/KyivMetropolitenBot.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]