Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Алеї Героїв Небесної Сотні облаштують пішохідну зону

22 березня 2018 року, 14:00

Сьогодні, 22 березня, Київрада затвердила проект землеустрою для відведення земельних ділянок Національному меморіальному комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності для облаштування та експлуатації пішохідної зони, благоустрою та озеленення території.

Зокрема, меморіально-музейному комплексу буде передано земельні ділянки від Майдану Незалежності до Алеї Героїв Небесної Сотні, 3-5. А саме: 0,535 га і 0,594 га у Печерському та 0,227 га – у Шевченківському районі. Ці ділянки розташовано у межах історичного центру та ареалу Києва і, згідно з Державним земельним кадастром, належать до земель історико-культурного призначення для розміщення та обслуговування музейних закладів.

Відповідно до рішення Київради буде внесено зміни до «Програми розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 року» та Концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]