Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Алеї Героїв Небесної Сотні планують облаштувати пішохідну зону

21 березня 2018 року

На Алеї Героїв Небесної Сотні планують облаштувати пішохідну зону

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики депутати погодили надання земельних ділянок Національному меморіальному комплексу Героїв Небесної Сотні-Музею Революції Гідності для облаштування та експлуатації пішохідної зони, благоустрою та озеленення території.

Благоустрій здійснюватимуть на земельних ділянках орієнтовними площами 0,59 га; 0,53 га; 0,22 га від Майдану Незалежності до Алеї Героїв Небесної Сотні, 3-5 у Печерському та Шевченківському районах Києва. Там  облаштують  пішохідну зону та проведуть благоустрій території у складі меморіальне-музейного комплексу.

Земельні ділянки розташовані в межах історичного центру та ареалу міста. Відповідно до даних Державного земельного кадастру, земельні ділянки належать до земель історико-культурного призначення — для розміщення та обслуговування музейний закладів.

Проект рішення також має розглянути постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування. Потім документ винесуть на пленарне засідання КМР.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]