Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Борщагівці відкрили сучасне міні-футбольне поле

21 квітня 2017 року, 11:35

 

У Святошинському районі на вул. Якуба Коласа, 23 відкрили сучасне міні-футбольне поле зі штучним покриттям, на якому вже відбулась перша гра. Участь у ній взяли професійні футбольні гравці ФК «Арсенал-Київщина»: захисник Гаррісон Омоко, півзахисник Владислав Пасечнюк і голкіпер Андрій Желізко.

Як повідомляє Святошинська РДА, майданчик зроблено з використанням сучасних технологій, що дозволяє використовувати його протягом усього року та за різних погодних умов. Окрім того, його оснащено системою відводу вологи, витривалим покриттям і захисною сіткою.

«Вкрай важливо, щоб такі сучасні майданчики з’являлися не тільки на територіях шкіл чи підліткових клубів, а й безпосередньо у подвір᾽ях. Переконаний, що це посприяє не тільки залученню дітей до спорту, а й убереже їх від шкідливих звичок», – переконаний голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Нагадаємо, що це вже друге міні-футбольне поле, відкрите на Борщагівці. Перше облаштували восени 2016 року на вул. Симиренка, 22.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]