Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На честь 25-ої річниці ВДВ Збройних Сил України у парку «Перемога» відбудеться концерт

01 серпня 2017 року, 15:48

Завтра, 2 серпня 2017 року, відбудеться низка урочистих заходів на честь 25-ої річниці ВДВ Збройних Сил України та 87-ої річниці ВДВ. Урочисті заходи триватимуть у парку «Перемога» з 17:00 до 22:00. У події візьмуть участь також іноземні делегації (по два представника з 10 країн).

Урочистості розпочнуться о 17:00 зі збору учасників. Далі заплановані мітинг учасників урочистої  ходи  біля меморіалу загиблим воїнам присвячений 25-ї річниці ВДВ Збройних Сил України та покладання квітів; літургія на честь Святого пророка  Іллі та вшанування пам’яті воїнів-десантників, які загинули під час виконання своїх військових обов’язків; привітання ветеранів ВДВ із 25-ю річницею створення Високомобільних десантних військ представником Командування високомобільних десантних військ Збройних Сил України та Головою Громадської спілки «Союз десантників України»; виступи представників державних адміністрацій м. Києва, представників керівного складу  Міністерства оборони та Генерального Штабу Збройних Сил України, представників міжнародних громадських організацій ветеранів ВДВ; проходження урочистим маршем десантників – ветеранів ВДВ.

Завершиться все концертом у парку «Перемога», який розпочнеться о 18:00. Також буде організована польова кухня, де солдатською кашею пригостять гостей та учасників.

Мета та цілі заходу:

1. Популяризація ідей міжнаціонального десантного братства;

2. Об’єднання зусиль громадських ветеранських організацій «Союзу десантників України» та членів «Міжнародного Союзу Десантників» у підтримці керівників світових держав щодо встановлення миру в Україні;

3. Патріотичне виховання молоді.

Організатори заходу: Союз десантників України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]