Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На дев’яти пляжах столиці – зелені прапори: купатись дозволено

16 липня 2020 року, 12:14

За результатами лабораторних досліджень проб води оновлено поточні статуси муніципальних пляжів Києва. Про це повідомили у КП «Плесо».

Зокрема, зелений прапор, який означає купання без обмежень, вивішено на дев’яти пляжах: «Венеція», «Веселка», «Дитячий», «Золотий», «Молодіжний», «Центральний», «Троєщина», «Чорторий», «Галерний».

Жовтий прапор поки що на пляжах, де купатися тимчасово не рекомендовано: «Райдуга», «Тельбін», «Вербний», «Пуща-Водиця».

Купатися заборонено, про що свідчить червоний прапор, – на пляжі «Передмістна Слобідка». Там зафіксовано відхилення бактеріологічних показників від допустимої норми.

Нагадаємо, раніше не рекомендували купатися на всіх столичних пляжах через завищені показники вмісту кишкової палички. Як пояснили фахівці, зазвичай, після сильних опадів, у всіх водоймах подібні показники підвищуються. На їх повернення до нормативних потрібно 3-4 дні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]