Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На компенсацію проїзду пільговиків у 2018 році направлено 1,2 млрд грн

23 листопада 2018 року, 17:53

У 2018 році на компенсацію проїзду пільговим категоріям населення було спрямовано 1,2 млрд гривень. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на компенсацію пільгового проїзду у 2018 році спрямовано 1,2 млрд гривень. 1,024 млрд було передбачено програмою при її прийнятті, ще 187 млн гривень були виділені додатково на останньому пленарному засіданні Київради», – повідомив профільний заступник голови КМДА.

Валентин Мондриївський нагадав, що, згідно із Законом України № 911-VIII, забезпечення безоплатного проїзду у громадському транспорті для окремих категорій громадян залежить винятково від рішення органів місцевого самоврядування.

«Розуміючи складність економічної ситуації у країні, Київ прийняв рішення і продовжує вишукувати кошти на компенсацію пільгового проїзду», – додав Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що Київ планує збільшити фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]