Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Контрактовій площі замість МАФів облаштували сквер

27 вересня 2017 року, 15:00

Сьогодні, 27 вересня, на Контрактовій площі у Києві на місці демонтованих МАФів облаштували сквер, який став початком масштабної роботи з оновлення площі. Міська влада та КО «Київзеленбуд» пропонують киянам долучитися до процесу надання зеленій зоні нової назви замість існуючої «№3». Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Київ поступово повертає собі статус одного з найзеленіших міст Європи.  Минулого року ми відремонтували 64 парки та сквери, висадили 10 мільйонів квітів та 90 тисяч дерев. Цього року ми продовжуємо цю роботу і там, де є можливість, облаштовуємо сквери й парки. На Оболоні відкрили парк «Наталка» – зону сімейного відпочинку європейського рівня. На Контрактовій площі комунальники виконали велику роботу. Наприклад, звідси вивезли 140 машин сміття й конструкцій торгівельних точок, демонтували існуюче покриття та вистелили доріжки, висадили ясені. Також найближчими днями у сквері з’явиться LED-підсвічування», – сказав Петро Пантелеєв.

Він закликав киян долучитися до присвоєння скверу нової назви. Свої пропозиції вже найближчими днями можна буде направити через сайт Комунального об’єднання «Київзеленбуд».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]