Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На низці об’єктів дорожньої інфраструктури столиці триває капітальний ремонт

06 вересня 2018 року, 15:12

На об’єктах капітального ремонту тривають дорожньо-будівельні роботи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської дорожники влаштовують тротуари на підходах до шляхопроводу та виконують роботи з піщано-струменевого очищення балок споруди.

На транспортній розв’язці на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела триває монтаж ліфтового обладнання, ремонт опор, влаштування пандусів на трамвайних платформах, а також ремонт вхідного майданчику трамвайної зупинки зі сторони вулиці Стражеска.

На вулицях Академіка Заболотного та Сім’ї Кульженків дорожники продовжують роботи з улаштування нової основи дорожнього покриття та встановлення бортового каменю, на вулиці Алматинській виконується ремонт тротуарів та підходів до шляхопроводу, влаштовується нова шпальна система трамваю, встановлюються на проектну відмітку решітки зливоприймачів та люки оглядових колодязів.

Також триває капітальний ремонт проспекту Академіка Палладіна та шляхопроводу, який розташований на цьому проспекті, проспекту Правди та інших об’єктів дорожньої інфраструктури столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]