Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Пейзажній алеї відкрили нову скульптуру «Аліса»

28 травня 2016 року, 15:38

З нагоди відзначення Дня Києва сьогодні, 28 травня, на Пейзажній алеї у дитячому арт-просторі «Аліса у Країні мрій» відбулося відкриття нової скульптури «Аліса». Участь в урочистому відкритті взяла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«За час існування Пейзажної алеї свою енергію, талант і любов нам дарували скульптори, художники, меценати, які наповнювали цей простір новими казковими героями. І сьогодні для маленьких киян у дитячому арт-просторі «Аліса у Країні мрій» ми відкриваємо скульптуру Аліси. Маємо надію, що доторкнувшись до цієї дівчинки, ваші бажання почнуть збуватися, а життя наповниться приємними і несподіваними подіями», – зазначила вона, відкриваючи дивовижний арт-об’єкт.

Автором скульптури став київський скульптор Костянтин Скритуцький. На її створення пішло три роки, дві тони бетону, кераміки, мозаїки та металу. Відкриттям цієї скульптури авторський колектив закінчує створення дитячого арт-простору «Аліса у Країні мрій», яке тривало вісім років.

Зазначимо, що протягом усього дня у дитячому арт-просторі «Аліса у Країні мрій» тривало казкове дійство за мотивами творчості Льюїса Керрола «Алісо – це кияни, кияни – це Аліса».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]