Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На пішохідному мосту поблизу НАУ встановили останню третю частину прогону – Олександр Густєлєв

23 грудня 2019 року, 9:42

Дорожники продовжують капітальний ремонт пішохідного мосту над просп. Любомира Гузара біля вул. Василенка. У неділю завершився важливий етап, повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

«15 грудня ми встановили другу частину прогону, а за тиждень  – третю і останню. За процесом монтажу конструкції можна було спостерігати в прямому ефірі», – повідомив генеральний директор корпорації Олександр Густєлєв.

Не завадила роботам і дощова погода. Монтаж завершили оперативно. І на дві з половиною години раніше відкрили рух просп. Любомира Гузара.

Також уже збудовано нові опори і розпочато роботи зі зведення сходів. Загальна довжина мосту – 60,8 м.

Як розповів Олександр Густєлєв, після капітального ремонту надземний перехід стане зручнішим для усіх пішоходів.

«Піднятись можна буде не лише сходами, працюватимуть 2 ліфти. Зверху облаштують закриту галерею. Ми ретельно підійшли до вибору покриття для підлоги. Так, використаємо спеціальне антиковзне покриття MC-Floor Topspeed (Німеччина)»,  – додав генеральний директор комунальної корпорації.

Споруду збудовано 1983 року і з моменту спорудження повного капітального ремонту на ній не проводили.

За сприятливих погодних умов відкрити рух пішоходів планують до кінця зими. Повний комплекс робіт мають завершити до червня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]