Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Поштовій площі острівець безпеки захистили від порушників правил дорожнього руху

11 лютого 2019 року, 18:52

На перехресті вулиць Боричів узвіз та Сагайдачного/Володимирський узвіз встановлено дорожні віхи на розгалуженні смуг руху в бік Володимирського узвозу та вулиці Сагайдачного. Це має унеможливити порушення правил дорожнього руху – поворот ліворуч, на Володимирський узвіз, із правої смуги руху вулиці Боричів узвіз. Про це повідомили у КП «Центр організації дорожнього руху».

Наразі на вулиці Боричів узвіз у напрямку від Набережного шосе є три смуги руху, з яких дві – для подальшого руху на Володимирський узвіз, і одна – праворуч, на вулицю Сагайдачного. Однак у години пік окремі водії здійснюють вказаний поворот ліворуч із крайньої правої смуги – і на перехресті намагаються повернутися на смугу руху на Володимирський узвіз. Враховуючи, що на Володимирському узвозі наявні дві смуги руху в бік Хрещатику, це спричиняє конфліктні та аварійно-небезпечні ситуації і, відповідно, заторові явища.

Нагадаємо, що минулого понеділка на Бессарабській площі за допомогою дорожніх віх унеможливлено паркування на острівці безпеки у місці примикання вулиці Круглоуніверситетської до вулиці Басейної. Завдяки цьому було підвищено безпеку руху – покращено оглядовість перехрестя для водіїв та створено зручності для пішоходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]