Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Співочому полі відкрилась виставка квітів «Світ Велетнів»

16 червня 2018 року, 13:19

На Співочому полі Печерського ландшафтного парку розпочалася нова літня виставка квітів «Світ Велетнів». Цього року із 245 тисяч квітів дизайнери створили гігантські інсталяції різноманітних предметів. Загальна площа композицій – понад 2 тисячі метрів квадратних. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

«Цього року на літній виставці квітів від фахівців комунальних підприємств КО «Київзеленбуд» відвідувачі зможуть себе відчути гостями світу Велетнів, адже в експозиції – звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами, взуття до гігантської губної помади. А ще тут можна зробити на пам’ять яскраві фото на тлі солодощів величезних розмірів», – розповіла в.о. генерального директора комунального об’єднання «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

На виставці квітів «Світ Велетнів» є дуже багато цікавих предметів: гігантський письмовий стіл, настільна лампа, олівці, будильник. Разом із квітами вони складають єдині органічні композиції. Тут і бегонії, і петунія, цинерарія, алісум, колеус, седум тощо.

«Крім квіткових композицій від «Київзеленбуду», на відвідувачів чекатиме зможуть насолодитися відпочинком у парку. Наприклад, уже працює зона атракціонів для дітей, де можна буде забронювати няню. Всією сім’єю можна буде відвідати найбільший у столиці мотузковий парк, покататися на 70-метровій тюбинг-гірці, подивитися фільм у кінотеатрі під відкритим небом. Ми також підготували сюрпризи для любителів селфі. Усі вони зможуть зробити фотографії на центральній алеї парку, де будуть організовані фотозони з гігантських предметів побуту сучасних «гуліверів». Ми плануємо підтримати тему і зварити величезний казан борщу, який зможуть покуштувати всі охочі», – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля «Grand Event» Денис Погорілко.

Виставка квітів «Світ Велетнів» триватиме до 15 липня за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]